Lagring av morsmelkLagring av morsmelk

Trygt og hygienisk


Melket morsmelk kan oppbevares i kjøleskap (4-6 ° C) i tre dager.

For å fylle opp, kan den melkede brystmelken lagres i tre måneder i fryseseksjonen av kjøleskapet og seks måneder i dyp-fryser ved en temperatur på minst -20 ° C.

For eksempel er hver del (60 til 120 ml) melkes fortrinnsvis i spesielle og separate fryseposer, avkjølt og frosset umiddelbart etterpå.

De spesielle fryseposene er laget av høykvalitets materiale tre-lags og absorberer ikke smak. De er hygienisk, praktiske og garanterer optimal lagring av brystmelk.

Det er viktig å merke hver frysepose med melkedato. (3 måneder / 6 måneder)

Gjentatt melking og lagring:

Ved gjentatt melking i løpet av 24 timer, kan den ferske brystmelken tilsettes til den allerede avkjølte melken. Hvis melken allerede er dypfryst, er det best å kjøle den ferske melkede melken først i kjøleskapet i en halv time, tilsett den til resten av dyp-frossen melk og deretter frys ned den.

TILBAKE AMMING OG ARBEID GÅ VIDERE