Såre brystvorterSåre brystvorter

Et middel er for hånden!

Sensitive brystvorter i de første 2 til 3 dager etter fødselen er normalt. Hvis ubehaget vedvarer, eller hvis brystvortene blir såre eller sprekker eller blør, er det i de fleste tilfeller grunnet feil posisjonering.

For eksempel kan barnet har tatt for mye av brystvorten og ikke nok av areola inn i munnen sin, barnet har ikke åpnet sin munn tilstrekkelig, kan ha leppene vendte innover, kan mor ha bøyd seg forover under posisjonering i stedet for trekke barnet mot seg? Kan babyen ligge på pute i stedet for å bli holdt i sin mors arm, etc. (se Ammestillinger ').

Sugeproblemer, trost (en hvit soppinfeksjon, som etterlater hvite flekker i babyens munn) er sjelden årsaken til såre brystvorter.

Fordi såre brystvorter forårsaker intense smerter, søk råd hos en jordmor så snart som mulig. I tillegg kan Ardo ammehjelpemidler hjelpe deg.

Et høy kvalitets lanolin produkt (som Ardo GoldCream) kan forebygge tørre og såre brystvorter og sette opp hurtigheten på selvhelbredelse. Det er ikke nødvendig å vaske brystene før amming.

TILBAKE AMMEPROBLEMER GÅ VIDERE